Prosharp Service Center

Auktoriserad återförsäljare

PROSHARP

SLIPNING

Vår slipningsservice för skridskor är dedikerad till att maximera din prestation på isen. Med skräddarsydda profilslipningar anpassade efter din spelstil och behov garanterar vi optimal hastighet, precision och kontroll. Med erfarna tekniker och fokus på detaljer levererar vi en oöverträffad kvalitet och service. Lita på oss för att hålla din utrustning i toppskick så att du kan fokusera på att dominera på isen.

Prosharp Profiler

Vi förstår att det kan vara utmanande att välja rätt profilslipning för dina skridskor. Här är en sammanfattning av våra tre mest populära profiler:

Zuperior: Perfekt för dig som föredrar en aggressiv framåtlutning och vill snabbt öka farten på isen.

Ellipse: Designad för att säkerställa konstant kontakt med isen, vilket ger optimal stabilitet och kontroll utan avbrott.

Quad: Idealisk för de som prioriterar rörlighet och snabbhet, och behöver kunna växla mellan framlänges och baklänges åkning smidigt samt göra snabba svängar.

PROSHARP

SLIPMASKINER

Nu kan du ta kontroll över skötseln av dina skridskor i hemmets bekvämlighet med en Prosharp slipmaskin. Oavsett om du är en ivrig skridskoåkare som älskar att glida runt på isen eller bara vill hålla dina skridskor i toppskick för familjeskridskoåkning, ger Prosharp slipmaskiner dig verktygen för att få jobbet gjort på ett enkelt och effektivt sätt.