1. Jag saknar en orderbekräftelse? Kontrollera skräpposten i din mail. 
  2. När kommer min leverans? Kontrollera om du fått mail från oss med spårningslänk. Starta annars en chat med vårt team så hjälper vi dig med spårning av paketet. 
  3. Hur gör jag för att returnera en vara? Fyll i returblanketten och paketera varan i lämplig kartong (helst den kartong som den kom i) och bifoga returblanketten. Klistra returadresslappen på kartongen och lämna in den till närmaste DHL service point. Du kan också reurnera varan genom att lämna in den i vår butik i Solna. OBS! Varan måste vara i nyskick med alla lappar, etiketter och förpackningar intakt. 
  4. När sker återbetalning av retur? När vi fått er retur och kontrollerat varan så återbetalar vi hela beloppet ni betalat minus returkostnaden (om ni ej lämnat in den till butiken i Solna personligen) på 99 kr. Återbetalning kan ta upp till 1 vecka från att vi erhållit returen.
  5. Hur gör jag om jag vill byta en vara? Lägg en ny order på den vara som ni vill byta till och returnera den felaktiga enligt punkt 3 ovan. Vi återbetalar sedan den returnerade varan enligt punkt 4.